DekaMarkt over SCEX: ervaren, doelgericht en pragmatisch

“Vanuit het Digital Fulfilment Center (DFC) in Velsen-Noord verzamelen en bezorgen wij boodschappen die door onze DekaMarkt klanten via website of app zijn besteld. Het DFC biedt daarbij zowel flexibiliteit in de verdere ontwikkeling van onze online propositie als schaalbaarheid voor toekomstige groei. Beide aspecten zijn voor ons essentieel om ook in de toekomst goed in te kunnen blijven spelen op de (online) behoeften van onze klanten.

SCEX ondersteunt DekaMarkt in de ontwikkeling naar een optimaal logistiek gedreven e-fulfilment operatie binnen het DFC. Hierbij hebben wij onder meer gebruik gemaakt van de SCEX WMS GUIDE, zodat we stap voor stap en op gestructureerde wijze de best passende WMS-oplossing hebben kunnen selecteren. Momenteel werken DekaMarkt en SCEX intensief samen in het implementatietraject van dit WMS. Deze samenwerking bevalt ons erg goed. De combinatie van zowel relevante e-fulfilment expertise en ervaring als een doelgerichte en – waar nodig – pragmatische aanpak sluit goed aan op onze behoeften, waardoor SCEX een waardevolle bijdrage geeft aan het bereiken van onze e-fulfilment doelstellingen.”

 Thijs Nootenboom – Business Development Manager Detailresult Groep

Referenties

De ‘WMS Guide’ is tot stand gekomen op basis van onze ervaring met het selecteren van logistieke software. Hoe onze opdrachtgevers aankijken tegen onze inzet lees je hieronder.

Allshoes over SCEX: Deskundig, laagdrempelig & praktisch

Welkoop over SCEX: Grondig, plezierig en & vlot

Rituals over SCEX: Ontzorgend, op tijd & binnen budget

AFL Groep over SCEX: Eerlijk, deskundig, professioneel & praktisch