Logistiekconcurrent over SCEX: eerlijk, deskundig, professioneel & praktisch

“SCEX heeft Logistiekconcurrent en Logistiekdirect geholpen bij het vormgeven van ons toekomstig applicatielandschap. Door hun kennis van onze business, de toekomstige processen en de softwaremarkt bleek SCEX snel in staat  ons te ondersteunen bij het toekomstbestendig ontwerpen van ons applicatie- en IT-landschap, waarbij robuustheid en schaalbaarheid belangrijke uitgangspunten zijn. Tijdens dit proces heeft SCEX onze medewerkers en IT-partners actief betrokken en gehoord. 

Momenteel werken Logistiekconcurrent en Logistiekdirect en SCEX met veel plezier samen bij het implementeren van de eerste nieuwe applicatie.”

‘Ik kende diverse partners van SCEX vanuit eerdere samenwerking en bijeenkomsten & masterclasses. Hun deskundigheid, professionaliteit en praktische aanpak sluiten naadloos aan bij de cultuur van ons bedrijf waardoor we snel stappen zetten bij het implementeren van diverse softwareapplicaties. Er is sprake van open en eerlijke communicatie waarbij SCEX op positief kritische wijze zorgt dat we de juiste dingen doen en ‘on track’ blijven.’

Hugo de Bie – Algemeen directeur AFL Groep

Referenties

De ‘WMS Guide’ is tot stand gekomen op basis van onze ervaring met het selecteren van logistieke software. Hoe onze opdrachtgevers aankijken tegen onze inzet lees je hieronder.

Allshoes over SCEX: Deskundig, laagdrempelig & praktisch

Welkoop over SCEX: Grondig, plezierig en & vlot

Rituals over SCEX: Ontzorgend, op tijd & binnen budget

DekaMarkt over SCEX: Ervaren, doelgericht en pragmatisch