Allshoes over SCEX: deskundig, laagdrempelig & praktisch

Wij hebben de mannen van SCEX leren kennen toen we als gevolg van een niet geslaagde implementatie van een WMS te maken kregen met verstoringen in ons logistieke proces. SCEX heeft ons toen geholpen om snel verbeteringen te realiseren zodat het proces weer op gang kwam en we de opgelopen achterstanden snel konden inlopen.

Daarna zijn we samen met Casper en Willem aan de slag gegaan om knelpunten in kaart te brengen en die stapsgewijs en gestructureerd op te lossen. Steeds in nauwe samenwerking met onze mensen op de werkvloer en de WMS-leverancier. Dat is ook wel mooi aan die mannen van SCEX. Geen hoogdravend gedoe, maar heel praktisch en to-the-point. Ze hebben ook allemaal handige lijstjes waarmee ze de acties en issues vastleggen bijvoorbeeld. Ik dacht eerst ‘is dat allemaal nodig?’, maar je merkt gaandeweg dat het eigenlijk best lekker werkt met zo’n projectstructuur.

“Binnen een paar weken zagen we al verbetering en ik moet zeggen dat ik als Managing Director erg blij was om onze klanten te kunnen vertellen dat we weer terug ‘in controle’ waren.”

Michiel van Kempen – Managing Director Allshoes Benelux b.v.

Referenties

De ‘WMS Guide’ is tot stand gekomen op basis van onze ervaring met het selecteren van logistieke software. Hoe onze opdrachtgevers aankijken tegen onze inzet lees je hieronder.

Welkoop over SCEX: Grondig, plezierig en & vlot

Rituals over SCEX: Ontzorgend, op tijd & binnen budget

AFL Groep over SCEX: Eerlijk, deskundig, professioneel & praktisch

DekaMarkt over SCEX: Ervaren, doelgericht en pragmatisch